Componenta actuala a formatiei Trupa Veche

Posted: 2010 January 30 in News

Desi este abia inceputul anului 2010, aceasta perioada se dovedeste foarte benefica pentru unele trupe din peisajul muzical autohton. Dintre acestea, Trupa Veche a inceput “cu dreptul” printr-o serie de concerte in tara, dar si prin primirea in familie a celui care va fi, de acum înainte, vocea binecunoscutelor refrene “vamaiote”: Bogdan Olaru, noul solist vocal al Trupei Vechi.

thumb 800 x 600 0-222173-trupa

Nu a fost usor pentru Bogdan Olaru sa fie numit solistul vocal al Trupei Vechi. Ba din contra – membrii formatiei au initiat un proces de selectie pe cat de riguros si de dificil pentru aspiranti, pe atat de ingenios si de distractiv pentru public.

“In prima faza am organizat o selectie la noi la studio”, incepe sa ne povesteasca Liviu Manescu, basistul trupei. “Au venit peste 100 de vocalisti din toata tara, din Timisoara, Iasi, Galati, Constanta, Ramnicu Valcea, Craiova, Ploiesti, Pitesti… dintre acestia noi am ales noua, opt baieti si o fata, care au sustinut un spectacol la clubul Silver Church din Capitala. Peste 1.000 de fani au venit atunci la show, iar ei au avut un rol foarte important în decizia noastra finala. Spectatorii si-au votat preferatii, fiind alesi trei finalisti. Dupa inca trei saptamani de lucru cu acestia, Trupa Veche, adica Traian Balanescu (pian), Doru Cinca (tobe), Bogdan Sandu (chitara) si Sabin Penea (vioara), impreuna cu mine, a decis sa mearga mai departe alaturi de Bogdan Olaru”.

thumb 480 x 537 0-222172-jaja

Bogdan Sandu (chitara)

thumb 901 x 675 0-222169-traian

Traian Balanescu (pian)

thumb 800 x 600 0-222170-liviu

Liviu Manescu (bas)

thumb 480 x 536 0-222171-doru

Doru Cinca (tobe)

thumb 800 x 532 0-222168-bogdan

Bogdan Olaru (voce)

Bogdan este din Moreni, judetul Dambovita, si este un Capricorn veritabil, “indragostit cu totul de muzica”, “foarte optimist si plin de vise”, asa cum ne-a marturisit. S-a apucat de cantat in urma cu opt ani, iar intre timp a absolvit Scoala Populara de Arta “Octav Enigarescu” din Târgoviste si a avut o multime de participari la festivaluri nationale si internationale de profil, care l-au rasplatit de cele mai multe ori cu locuri fruntase. Pe langa muzica, Bogdan mai este pasionat si de actorie, hobby care l-a adus în Bucuresti ca student anul I la UNATC.

“Sunt incantat ca sunt, in sfarsit, parte din Trupa Veche!”, spune Bogdan. “Simt, pur si simplu, ca asta e locul meu si ca am ajuns fix unde trebuia! A fost greu, iar munca, de fapt, abia incepe! Eu sunt ‘proaspat’ in familie si mai am inca multe de invatat”, ne-a marturisit cu modestie solistul. Si o face deja, alaturi de mai vechii membri ai trupei. “Nu numai ca noii mei colegi m-au primit foarte bine, ci eu si baietii ne descoperim din ce în ce mai multe puncte comune, si in partea muzicala, dar si pe plan personal”, incheie el, cu zambetul pe buze.

Cei care doresc sa participe la concertul live de “botez” al lui Bogdan sunt asteptati sambata aceasta, dupa ora 21:00, in clubul Suburbia din Capitala, unde se vor auzi atât refrene cunoscute, cat si creatii noi. Printre acestea din urma se va afla si piesa “Trei sori”, care va fi lansata oficial in primavara. Noul album va aparea pe piata catre sfarsitul anului.

thumb 785 x 600 0-222175-afis

Advertisements
Comments
  1. musettecheri says:

    Ce varsta are Bogdan Olaru ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s